Nöjda kunder - vårt mål

På Philip & Fredriks Bygg AB har vi alltid kunden i fokus. Vi är noggranna och gör vårt yttersta för att tillgodose våra kunders önskemål. Vi vill alltid leverera ett slutresultat som motsvarar våra kunders förväntningar. Nöjda kunder är vårt mål helt enkelt. Här nedan kan du läsa omdöme från några av dom.

Tydliga, trevliga och pålitliga

Kundens omdöme

Philip och Fredrik gjorde följande:

Nytt tegeltak och papp, Ny panel på hela huset, Byggde altan


Är lätt att ha och göra med dem, rakryggade. Vi hade en bra dialog under hela bygget. Nöjd med resultatet och mycket prisvärda. Håller också rent efter sig och lyssnar på vad man säger. Ger betyg 4.5. Kommer hädanefter vända mig till Philip och Fredrik om jag behöver hjälp.

Peter

Nytt kök

Kundens omdöme

Supernöjd, blev exakt som jag ville ha det, kom med bra lösningar hur jag skulle ha belysningen också. Philip och Fredrik är serviceinriktade och mycket trevliga. Dem höll sig till tiden, dessutom ett riktigt vasst pris! Jag är mer en nöjd, OK byggstädning efter också.

Marcus

Fönsterbyten

Kundens omdöme

Kan inte tänka mig några bättre eller mer seriösa hantverkare, mycket trevliga och pålitliga som gör jobbet inom pris och tidsramen, dessutom var dem mycket bra på att hålla rent och ordning efter sig. Jag hade dessutom beställt för höga fönster, det var inga problem då dem kom med kreativa lösningar. Kan inget annat en säga att jag varmt rekommenderar dem och kommer garanterat ta hjälp av dem framöver. TACK PHILIP OCH FREDRIK.

Lars

Uppbyggnad av hus

Kundens omdöme

Höll sig inom tidsramen och även till priset vi kommit överens om. Vi blev nöjda med resultatet, vi rekommenderar Philip och Fredrik till vänner och bekanta varje gång nån frågar efter duktiga hantverkare. Nöjd kund!

EL